torstai 9. joulukuuta 2010

Neulomisintoilua

Olen saanut tämän kuukauden hiljaiselon aikana jotain aikaiseksikin. En vain ole saanut aikaiseksi kirjoitettua tänne mitään, joten nyt tulee kaikki kerralla :)

Miehelle neuloin lämmikkeeksi joustinneuleisen pipon ja lapaset isänpäivälahjaksi (tosin sain nyt vasta aikaiseksi että päättelin ne :D Se on jostain syystä kaikkein ärsyttävintä koko neulomisessa vaikka aikaa siinä ei mene kuin viisi minuuttia, jos sitäkään!)



Lanka: Novita Tempo
Puikot: 8

Itselleni neuloin muhkean kaulurin lämmikkeeksi. Kauluri oli nopea ja helppo tehdä. Koko matkalta vaan kohoneuleena :) Tosin päättelin ilmeisesti hiukan liian tiukalle, kun toinen reuna on kireämpi kuin toinen, mutta virheistä oppii!


Lanka: Novita Crystal
Puikkona koon 10 80cm pyöröpuikko

Nyt on kova joululahjatehtailu myös käynnissä neulomisen osalta, jospa tässä vielä ehtis muutamat lapaset/villasukat ainakin neuloa :) Itselle pitäisi myös neuloa uudet lapaset, sillä toinen kovalla työllä virkatuista lapasistani katosi kun kävin tekemässä koululla tenttiä :(

Joululahjoista puheenollen.. Kuulun niihin ihmisiin jotka ostaa aina viime tipassa kaikki lahjat ihan paniikissa. No - en tänä vuonna! Suurin osa lahjoista on jo ostettu ja osa on jo paketissakin! :) Hämmästyttävää aktiivisuutta!

Ei kommentteja: