keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Matkanaiset vol 2

Plägä
Kävimme virkistämässä mummaa ja faaria Pihtiputaan mökillä. Mökkireissuun sisältyi ahkera kävelemisen harjoittelu, sillä neiti otti viime viikolla ensimmäiset askeleensa ilman tukea. Ja vieläpä ihan ilman houkuttelua! Ahkeran huijauksen tuloksena saimme neidin kävelemään 11 askelta Brio-kärryn perässä koskematta kuitenkaan siihen! Konttaamalla pääsee kuitenkin vielä PALJON nopeammin perille, joten se on liikkumisen ykkösvaihtoehto.

Brio-kärryä apuna käyttäen käppäiltiin sitten kolme kertaa mökin ympäri! Kun ottaa huomioon askelpituuden niin matka vastasi varmaan maratonia! Mutta innoissaan jaksoi Neiti Kesäheinä työnnellä!No kai mä sit katon taakse ku sä käsket
Ennen ja jälkeen kävelyitä piti tietysti käydä rentoutumassa riippumatossa. Ja huhhei kuinka kivaa siinä olikaan keinua! (Kotimatkallakin käytiin vielä mumman siskon luona kokeilemassa riippumattoa - ja tällä kertaa ihan yksin!)

Kato ku mä otan lunkisti!


Mikäs mökkireissu se sellainen olisi jos ei uimaan pääsisi. Koska äiti oli hieman kipeänä eikä halunnut sairastuttaa itseään enempää, mumma kävi Nooran kanssa uimassa. Vesi oli hieman alle 20 asteista, mutta eipä se tuntunut neitiä haittaavan. Puuttuukohan siltä jotkut tuntohermot?Mökkireissun aikana Noora oppi myös irvistämään. Kyllä, luit oikein. Irvistämään.

ÄRRRRR!!

MURRRR!!
Ei kai sitten muuta, heippa!

Ei kommentteja: