lauantai 20. elokuuta 2011

Gruppis!

Kesäloma alka olla jo lopuillaan. Noora aloitti tällä viikolla päivähoidon, mulla on maanantaina ensimmäinen koulupäivä ja Lassellakin on enää viikko lomaa jäljellä. Huoh. Äkkiä se menee :( Kohta iskee taas harmaa arki.. :/


Mutta tuosta päiväkoteilusta.. Tällä viikolla ollaan harjoiteltu päivähoidossa olemista ja täytyy sanoa että Noora ei ole moksiskaan moisesta paikasta! :) Ilmeisesti kunhan palloja löytyy niin kaikki paikat kelpaa! :) Noora meni siis ruotsinkieliseen ryhmäperhepäiväkotiin (eli kotoisammin gruppikseen), jossa on 12 lasta ja 3 hoitajaa. Noora tykkää ihan selvästi omasta hoitajastaan ja mikäs siinä - tosi kivahan se onkin! :)

Heti päivähoidon alettua Noorasta on kuoriutunut ihan eri tyttö! :) Iloinen tapaushan tuo on ollut aina, mutta se on lisääntynyt vielä entisestäänkin! Päiväunet ovat venyneet jopa 3 tunnin pituisiksi ja aamulla tyttö on niin unessa että pitää herättää. Aikaisemmin ei ole tarvinnut kuin hieman liikahtaa niin neiti on pompannut jo pystyyn! :O Nukkumaanmenon siirtäminenkin tuntia aikaisemmin onnistui kertalaakista :) Täytyy vaan katsoa että pitääkö siirtää vielä tunnilla..

Nyt ollaan menty päivähoitoon yhdeksäksi (eli ollaan herätty kahdeksalta) ja olen laittanut illalla Nooran kahdeksalta nukkumaan. Mutta mitäs sitten kun mun täytyykin olla jo yhdeksältä tai jo aikaisemminkin koululla ja päivähoitoon pitäisi viedä 7.30 tai 8..?? Saakohan tuon tytön laitettua nukkumaan jo seitsemältä?


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä en osaa kommentoida näihin mitään mut mä tykkään lukee tätä blogii ni oisit kivakiva jos päivittäisit taas 8))))
T. Pikku-pirjosi

Illankajo kirjoitti...

vau hei tää on hurjan kiva blogi ja kaikkee, voisiks kertoo vaiks siit et kui pal noora osaa puhuu jo ja mitä sää oot aatellu neuloo rakkaalle siskolles viimeaikoina ja miten teiän huikee remontti edistyy ja millast on ylipäätää elää lapsen kaa tommoses lähestulkoo metropolis? :))) :DD
Terveisin sisaruslaumasi 8))