maanantai 21. marraskuuta 2011

Reipas pikkumuru!

Käytiin tänään Iho-ja Allergiasairaalassa hämmästelemässä mikä tota neitiä yskityttää. Otettiin heti alkuun prick-testit (koivu, kissa, koira), jotka näytti kaikki nollaa. (En tiedä oliks se helpotus vai harmittiko enemmänkin.. Alkaa kissat käydä välillä vähän liikaa hermoille..) Noora vaan tapitti intensiivisesti sitä labrahoitajaa joka niitä reikiä sinne käteen teki eikä hätkähtäny ollenkaan!

Sit käytiin juttelemassa lääkärin kanssa - testaillaan nyt kuukauden verran hengitettävää astmalääkettä, jos se auttais. Pieni ongelma saattaa syntyä siitä, että Noora luulee astmapiippua ruuaksi.

Saatiin lähete labraan (mykoplasma, hinkuyskä ja keuhkoklamydiatesteihin) ja keuhkoröntgeniin. Labrassa käytiin samoilla kahinoilla kun kert löyty samasta rakennuksesta. Sielläkin Noora pysyi ihan paikallaan ja hämmästeli vaan et mitä sinne käteen oikein tungetaan!  Tosi hämmentävää kun kaikki rokottamiset on ollu enemmän tai vähemmän rimpuilua ja tappelua!

Kuukauden päästä sitten saadaan kuulla tuloksia. Melkein toivois et se olis joku noista labranäytteillä etsittävistä taudeista. Olis hoidettavissa vähän helpommin ku astma..

Aamupäivän sairaalakäynti meni tosiaan hyvin - loppupäivä sit ei. Noora nukahti autoon ku oltiin tulossa takas. Yritin siirtää sen sänkyynsä nukkumaan - ei onnistunu. Yritin laittaa sen neljään eri otteeseen nukkumaan - ei onnistunu. Ennen ku sit vasta neljältä. Ja sit se nukku 1½tuntia. -.- Kivaan aikaan..! Onneks illalla sit kuitenkin nukkumaanmeno suju ihan kivuttomasti.

Ja sitten iloisempiin päivityksiin:

Noora osaa juosta :)

Kottikärryjä ei enää kanneta...

... vaan työnnetään ihan oikeaoppisesti! <3
Käytiin Nooran pikkuserkun 1v synttäreillä. Joten olihan sitä juhlan kunniaksi puettava neiti mekkoon! Mekon ostin alunperin joulunviettoa varten, mutta ajattelin että tässä on hyvä koekäyttötilaisuus :) Noorasta kuoriutuikin ihana pieni prinsessa!





Ei kommentteja: