torstai 24. maaliskuuta 2011

Liikkumisen riemua!

Nyt se sitten vihdoin tapahtui! Noora pääsi liikkeelle. Neiti malttoi muutaman päivän ryömiä ihan rauhassa ja sitten pitikin jo aloittaa konttausharjoittelut. Nyt viikon ryömimisen jälkeen vauhti alkaa olla jo aika kova. Onneksi ei sentään katoa (vielä) näköpiiristä vaan kääntyy muutaman metrin ryömimisen jälkeen ympäri ja ryömii takaisin. Konttaaminen sujuu takaperin jo suhteellisen sujuvasti, eteenpäin se on vielä melko haparoivaa. Taaksepäin kontatessa on vain se huono puoli ettei näe mihin on menossa. Voi käydä vaikka näin..:


Kauaa ei uusi paikka ihmetyttänyt..

... kun piti alkaa poseeraamaan :)

 8kk rajapyykkikin tuli ja meni niin että humahti vain! Äidin iso muru <3 On hämmentävää huomata, että Nooran pikkuserkku täyttää muutaman viikon päästä jo vuoden. Noora ei kuitenkaan ole kuin 3kk nuorempi! Pian se meilläkin koittaa.. HUI!

Kokeiltiin HIENOJA Adidaksen lenkkareita! (Oli vähän isot vielä..)

Käytiin vaihteeksi mumman, faarin ja tätien luona virkistäytymässä maalla. Siellä Nooralla riitti ajanvietettä kerrakseen!

Ensin leikittiin mumman kanssa..


...ja sitten faarin kanssa



Luetaanko mumma lehteä?

Pianonsoitto täytyy aloittaa nuorena!


Nooran läsnäolo vei tädeiltä ehkä hieman kouluunlähtömotivaatiota. Kaikki tädit ja ulkomaanvahvistustäti istuivat Nooran ympärillä leikittämässä sen sijaan, että olisivat lähteneet kouluun. No, ei kukaan kuitenkaan jäänyt kotiin vaan kaikki löysivät tiensä koulunpenkeille.

1 kommentti:

Elina kirjoitti...

tykkäääään :))